Nyheter

25-manna laget

• 28 sep 2007

Den 6:e oktober är det dags för årets upplaga av breddstafetten 25-manna. Tävlingen avgörs vid Riksten Friluftstaden söder om Tillinge i Botkyrka kommun.

NOK 33:a på SM

• 24 sep 2007

SIMLÅNGSDALEN: En 33:e plats blev tillslut resultatet för Norbergs OK när SM tävlingarna 2007 avslutades med stafett i Simlångsdalen ett par mil öster om Halmstad. NOK fick äntligen en riktigt bra start på en stafett genom startmannen Fredrik Larsson.

NOK:s lag på SM

• 21 sep 2007

SIMRISDALEN: På söndag är det dags för årets stafett-SM. Stafetten arrangeras av Halmstads OK och arrangeras i tuffa terrängen runt Simrisdalen. H21 klassen bjuder på en riktigt tuff tävling med 4 sträckor som alla mäter 10500 meter.

Final för Crister på medel-SM

SIMLÅNGSDALEN NOK:s Crister Nygren såg till att göra ett riktigt bra kvallopp och kvalificerade sig till SM finalen i medeldistans. Crister som startade tidigt på kvalet slutade tillslut 7:a i sitt heat. Att det är tufft att ta sig vidare ser man i resultaten där Crister hade 6 sekunder upp till en 5:e plats och till 10:e plats och sista plats i finalen skiljde det 12 sekunder.

Crister 25:a på SM

• 17 sep 2007

Tungt, blött och långt på Lång-SM. Läs Cristers berättelse om 25:e platsen på lång-SM

Crister till SM-final

• 15 sep 2007

IDALA> Kvalet till Lång-SM avgjordes på lördagen i Idala utanför Kungsbacka. NOK:s Crister Nygren såg till att göra ett riktigt bra kvallopp och finns med i morgondagens final.

Tipspromenaderna på gång

• 11 sep 2007

Söndagen den 30 september börjar höstens tipspromenader från NOK-stugan

Naturpasset avslutat

2007 års Naturpasset är avslutat. Sammanlagt 384 paket såldes och vinnare är dragna.

Träning tis 11/9

Träning tisdag 11/9 i Kolningberg. 5 km, 3 km och nybörjarbana finns med start från 17.30

Material till NOK-nytt

• 10 sep 2007

Redaktionen bakom NOK-nytt önskar in material absolut senast 17 september.

Silver på stafett-DM

BORLÄNGE: NOK tog ifjol första seniorguldet i stafett-DM någonsin. När tävlingen i år avgjordes i Borlänge så klarade NOK inte av att försvara guldet.

Crister sprang hem GULDET!

HÄLLEFORSNÄS Crister Nygren såg till att springa hem sitt andra guld för i år när medeldistans-distrikstmästerskapen avgjordes i Hälleforsnäs i Sörmland. Crister vann med 49 sekunder före Västerås SOKs Anders Österlund.

Lagen till stafett-DM

• 7 sep 2007

Lagen till helgen uttagna!

Crister tog silver på DM-lång

• 3 sep 2007

VÄSTERVÅLA På söndagen avgjordes distriksmästerskap över långdistans. NOK hade 27 stycken till start. I seniorklassen sprang Crister Nygren in på en silverplats. NOK fick även en seger genom Monica Wengrud i klassen D65.

Martina bäst i distriktet

image: Martina bäst i distriktet

KÖPING På fredagsnatten avgjordes årets distrikstmästerskap i natt-orientering. Norbergs OK åkte hem med en mycket meriterande seger av superlöftet Martina Karlsson som vann D14 klassen med 47 sekunder.