Nyheter

Hög tid att anmäla

• 30 jul 2010

Nu när O-ringen är avslutad är det dags att blicka framåt mot höstens tävlingar. Anmäl till OL-rounden med Svealandsmästerskapen i Skinnsberg senast 4 augusti.

KM vid Kolningberg 18 augusti

• 20 jul 2010

Norbergs OK arragerar KM för norra länsdelen och Sala vid Kolningberg den 18 augusti. Alla NOK:are uppmanas att ställa upp.

13 NOK:are i O-ringen

• 19 jul 2010

När O-Ringen 2010 inleds i Örebro finns 13 NOK:are i startlistan.

Årets Engelbrektsstafett avgjord

• 10 jul 2010

Engelbrektstafetten avgjordes under en fantastisk dag med hög värme, strålande sol och även en liten snabb regnskur. Det var hela 80 lag som tog sig runt i de olika klasserna.

Över 100 kommunanställda deltog

• 9 jul 2010

Det var ett blått hav av kommunanställda som begav sig iväg i starten för Walk and talk-klassen.

Andreas Svensson vann igen - slog banrekord

Andreas Svensson, FK Studenterna, vann herrarnas 10 kilometersklass. Andreas som även vann i fjol slog banrekord med tiden 32.13. Damklassen blev väldigt jämn och det hela avgjordes först på upploppet där Emma Högberg tog hem segern med ynka två sekunder.

107 löpare sprang 5 km

Det blev två jämna 5-kilometersklasser. I damklassen var Annelie Andersson, Ockelbo SK, 18 sekunder före tvåan Lene Moe, Nydalens SK. I herrklassen var det nästan lika jämt, Johan Rune, Kungsgårdens SK, vann med 22 sekunder före Kylsbolöparen Per Berg.

Celine och Eric snabbast av knattarna

Efter superknattarna var det dags för knatteklassen. Flickor och pojkar i åldrana 6 till 10 år sprang 1,5 kilometer och snabbast av alla var Celine Allard-Forsberg från Vilsta IK.

76 superknattar sprang 700 meter

Hela 76 superknattar, barn upp till och med fem år, sprang den 700 meter långa banan i Norberg.