Nyheter

Suverän insats av NOK på 10-mila! 34:a

• 30 apr 2007

ESKILSTUNA: Norbergs OK gjorde en mycket bra insats och satte ett rejält klubbrekord med att bli 34:a på årets 10-mila! Nu har NOK North Star Miners verkligen visat vilken klass vi tillhör och har på 2 år gått ifrån en 183:e plats till en 34:e plats. Inte många klubbar som har den utvecklingen! Tävlingen avgjordes på speedwayklubben Smedernas hemma arena utanför Eskilstuna.

Bra lopp av Crister på Elitserien

ESKILSTUNA: Innan 10-mila så arrangerade Eskilstunas orienteringsklubbar den 5:e deltävlingen i årets Elitserie. NOK var representerade av Crister Nygren som än en gång i år såg till att plocka en 14:e plats! Crister avancerar nu i totalställningen och är sammanlagt på en 22:a plats vilket också garanterar en plats i Elitserien vid tävlingen i Leksand 12 maj.

Följ med Miners till 10-mila

• 22 apr 2007

Nästa helg den 28-29 april avgörs årets upplaga av 10-mila! Norbergs OK kommer att ställa ett starkt lag på startlinjen vid Eskilstuna Motorstadion. Alla som vill är hjärtligt välkomna att komma och njuta av NOK:s natt i Eskilstuna skogarna!

NOK 5:a på Rånässtafetten

• 15 apr 2007

RÅNÄS. På söndagen avgjordes Rånässtafetten ett par kilometer utanför Knutby i Uppland. Från NOK fanns ett lag på plats i H21 klassen. Efter att hamnat lite på eftersläpet i början så gjordes mycket starka lopp och slutmannen i NOK:s lag Thomas Gustafsson sprang i mål som 5:e lag. Stafetten lockade ett bra startfält trots konkurrens med Sprint-SM. På startlinjen i sommarvärmen så ställdes 59 lag.

Stark insats av Crister på Sprint-SM

• Tagg

VARBERG. När sprint-SM idag avgjordes i Varberg så såg NOK:s Crister Nygren till att göra en riktigt bra insats. Crister slutade på en 14:e plats av de 32 som gick till final.