Nyheter

Viktor 2:a i Västerås

• 30 mar 2008

VÄSTERÅS>> I lördags avgjordes Arosträffen i Västerås. NOK hade 23 deltagare på plats.

2 vinster på annandag påsk

• 24 mar 2008

Snöigt skåne och blekinge>> NOK:s elitstalls vårturné till ett snöigt skåne och blekinge avslutades på annandagen med att Viktor Funcke vann H21 Lång klassen i Örkelljunga och Fredrik Larsson H21 klassen i Ronneby.

Bra NOK insatser i snöigt Ronneby

• 23 mar 2008

På söndagen avgjordes en medeldistans i ett snöigt Ronneby. Tyvärr så blev det ingen elitserie eller rankingstatus på tävlingarna, men när det gick från sprint till riktig orientering visade NOK grabbarna fin form.

Snö i Ronneby - elitserien inställd

• 22 mar 2008

Idag skulle årets första deltävling i Elitserien köras nere i Ronneby. I morse kl 07:00 tog SOFT och arrangören beslutet om att det inte blir någon elitserie status på tävlingarna p.g.a. för mycket snö. NOK har 5 löpare på plats i ett snöigt Ronneby.

Engelbrektsommar arrangörsmöte

• 20 mar 2008

Lördagen den 12 april kl 16:00 är alla arrangörer av Engelbrektsommar välkomna på möte inför sommarens löptävlingar.