Nyheter

KM tisdag 2 sept

• 31 aug 2008

KM avgjordes vid Lindbostugan på Högbykartan. Klubbmästare i Öppen 4 blev Elisabet Elmertoft tätt följd av Albin Blom, trea kom Sara Andersson. Öppen 6 vanns av Rasmus Elmertoft före Jörgen Bergström och Martina Karlsson.

Ungdomsträning

• 26 aug 2008

Ungdomsträning tisdag 26/8 kl 18 vid NOK-stugan.

Martina vinnare på natten och totalt!

• 23 aug 2008

Skinnskatteberg> När OK Hedströmmen på fredagen inbjöd till första deltävlingen i OL-rounden så visade NOK:s Martina Karlsson direkt sin klass och vann överlägset klassen D16. Tävlingarna var verkligen tuffa med svåra, kuperad banor som också spetsats till av det senaste tiden regn väder. Efter tre dagars tävlande stog Martina som sammanlagd segrare i D16 och fick OL-rond medalj!

En ny flik

• 22 aug 2008

Den som är observant har säkert sett en ny flik i menyn på hemsidan: Ladys.

NOK-nytt september

Deadline för texter och bilder till kommande NOK-nytt är den 5 september.

DM tävlingar 2008

• 18 aug 2008

Nu är äntligen programmet för årets DM tävlingar spikat! Lördag den 6:e september är det DM-stafett i Nora. Intresseanmälan görs omgående och med tanke på det härlig "goet" i Sälen så slår vi rekord i antal lag!