Bli medlem

Bli medlem

 

Du kan begära medlemskap i Norbergs OK genom att fylla i uppgifterna nedan under "Välj typ av medlemskap".

Det går också bra att skicka ett mail till  (info@norbergsok.se) och ange namn,  personnummer, e-post, telefonnr och hemadress för varje person som avgiften avser. 

Observera att hela personnumret måste anges, speciellt om du vill kunna delta i orienteringstävlingar. E-postadress behövs för deltagande i orienteringstävlingar och för utskick från klubben.

Personnummer hanteras konfidentiellt enligt Personuppgiftslagen (PUL).

Avgifter fastställda vid Årsmöte 2020-02-16:

Medlemsavgiften är 150 kr per person oavsett ålder.
För vuxen aktiv (över 18 år) som vill tävla i orientering tillkommer 200 kr, alltså sammanlagt 350 kr
Familjeavgift 600 kr. (Max två vuxna samt familjens ungdomar högst 18 år. Familjeavgiften inkluderar tävlingsavgiften)

Man räknas som vuxen det kalenderår man fyller 19 år.
Vuxen som inte betalt tävlingstillägg kommer inte att kunna anmäla sig till orienteringstävling via Eventor.

Betala direkt till klubbens bankgiro 5750-8947 eller Swish 123 421 4938 

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.