• 30 apr 2012

Onsdag den 9 maj kl 18 vid Nya Lapphyttan. Samling på parkeringen utanför besökscentrum.

4 nyförvärv till NOK

• 27 apr 2012

Nu flaggades det för NOK, till årets tävlingar har vi nu 4 stycken flaggor bygga gemenskap i kring.

Medlemsavgifter

Nu är det dags att komma ihåg att inte glömma bort att medlemsavgiften för 2012 ska betalas!

2 segrar till NOK i helgen...

• 22 apr 2012

På lördagen avgjordes Haninges långdistans och där såg Erika Nilsson till att ta säsongens första seger i D21-klassen. Ett imponerande lopp och Erika vann med hela 3.24. På söndagen vann Arvis Matsson H12 klassen vid Sala OK:s silverjakt.

Samåkning till Silverjaktem

• 21 apr 2012

Samling kl 08:15 på folketshus parkering för avresa till Silverjakten.

Stark insats på Rånäskaveln

• 18 apr 2012

Mycket bra lopp i det snöiga och kalla vädret när årets Rånässtafett avgjordes. Efter 4 sträckor av 5 låg NOK på en 4:e plats i herrkaveln och slutade tillslut 8:a. Erika Nilsson gjorde ett mycket bra lopp på första sträckan i damkaveln.