Nyheter

Ljus och mörker i de skånska skogarna

  • 20 apr 2009

Tiomila i Skåne bjöd både på ljuspunkter och tunga motgångar. Damlaget inledde starkt men på fjärde sträckan fattades det en stämpling. Herrlaget startade och avslutade suveränt bra, men där emellan uppstod diverse problem.

Herrlaget till 10-mila

  • 15 apr 2009

I helgen är det dags för årets 10-mila. NOK kommer att ha ett bra lag till start och inleder med Fredrik Larsson, Daniel Blom och Krister Höije innanMartin Moberg tar sig an långa natten. I laget gör unge Rasmus Elmertoft debut på 10-mila..

NOK:s Nationella. Vi kör !!!!!

  • 14 apr 2009

Fler har hört av sig om vår tävling, är det för mycket snö kvar i skogen? NEJ, vi kommer att köra tävlingen. Snö är så gott som borta i skogen nu, så vi räknar med en snöfri tävling. Se inbjudan nere till vänster under fliken, AKTUELLT

Träningsorientering

  • 14 apr 2009

Fagersta OK / Norbergs OK gemensam orienteringsträning tisdag 14/4 kl. 17:30 vid Rosenlundsvägens slut.

Damlaget till 10-mila

  • 13 apr 2009

För första gången på många år ställer NOK ett NOK-damlag på startlinjen

Resultat från påskstafetten

  • 11 apr 2009

Det var ett mycket fin väder över NOK-stugan när starten gick för den årliga påskstafetten. 4 lag kom till start och gav sig ut i skogen. Det var inte mycket snö kvar i området där Egon och Mats A hade satt ut kontrollerna. Årets vinnare blev Mari och Rasmus som tillsammans plockade alla kontrollerna snabbast. 1. Mari & Rasmus 2. Lisa & Johan 3. Per & Robert H 4. Jan Å & Henrik. Efter bastubadet åts det av Catrines framdukade påskbord. Vi var 21 som tillsammans hade det mycket trevlig och efter avslutad fika åkte vi hem mycket mätta.

NOK 10:a på Kolmårdskaveln

  • 6 apr 2009

Anrika Kolmårdskaveln avgjordes på söndagen i härlig kustterräng längst ut på fastlandet mot Arkösund. NOK hade 3 lag anmälda och bäst lyckades herrarna som slutade på en godkänd 10:e plats.

Årsdebut för många NOKare i helgen!

  • 2 apr 2009

Till helgen är det årsdebut för många NOKare. 4 lag finns på startlinjen vid Svartnatta på fredag kväll, och 3 lag på startlinjen på söndag vid Kolmårdskaveln