Inbjudan till utbildningshelg i Borlänge 8-10 mars

  • 10 feb 2024

image: Inbjudan till utbildningshelg i Borlänge 8-10 mars

Barntränarutbildning: Är du- eller vill du bli barntränare i en orienteringsförening och önskar fylla på med idéer och inspiration för lekfulla övningar i föreningens barnverksamhet? Välkommen med din anmälan till barntränarutbildningen! 

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill utbilda dig för att leda orienteringsverksamhet för barn på grön, vit och gul nivå samtidigt som du får möjlighet att byta erfarenheter med ledare från andra föreningar! Utbildningen sker i fysiskt format fredag kväll till söndag eftermiddag och omfattar 24 utbildningstimmar där teoretiska och praktiska pass varvas. Innan helgen sker viss egen inläsning enligt beskrivning i första delmomentet som öppnas upp efter anmälan i utbildningsportalen. 

Anmäl dig till Barntränarutbildningen genom att klicka här

Ungdomstränarutbildning: Är du- eller vill du bli ungdomstränare i en orienteringsförening och önskar fylla på med idéer och inspiration om träning och ledarskap för ungdomar? Välkommen med din anmälan till ungdomstränarutbildningen! 

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill utbilda dig för att leda orienteringsverksamhet för ungdomar upp till violett nivå samtidigt som du får möjlighet att byta erfarenheter med ledare från andra föreningar! Utbildningen sker i fysiskt format fredag kväll till söndag eftermiddag och omfattar 24 utbildningstimmar där teoretiska och praktiska pass varvas. Innan helgen sker viss egen inläsning enligt beskrivning i första delmomentet som öppnas upp efter anmälan i utbildningsportalen.

Anmäl dig till Ungdomstränarutbildningen genom att klicka här

Bredd- och motionsutbildning: Vill du erbjuda vuxna en möjlighet att hitta en sport för livet? Få föräldrar att börja orientera – och därmed även indirekt stödja barn och ungdomar att fortsätta med orientering? Då ska du anmäla dig till intensivkurskoncept för vuxna nybörjare

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill utbilda dig för att leda orienteringsverksamhet för vuxna nybörjare samtidigt som du får möjlighet att byta erfarenheter med ledare från andra föreningar! Här erbjuds ett kurskoncept som förmedlar kunskap och digitala verktyg för att kunna skapa och genomföra intensivkurs i din egen klubb. 

Utbildningen sker i fysiskt format lördag till söndag eftermiddag och omfattar 20 utbildningstimmar där teoretiska och praktiska pass varvas. 

Anmäl dig till intensivkurskoncept för vuxna nybörjare genom att klicka här