Torsdagsträning 17 juni Malmkärra

  • 13 jun 2021

image: Torsdagsträning 17 juni Malmkärra

Sista torsdagsträningen inför 3-dagars. Härlig öppen terräng vid masten vid vägen upp mot Malmtjärn. Start kl 17-18. Läs vägbeskrivningen!

Nu är det sista chansen att slipa formen inför NOK:s tredagar som börjar måndag 21 juni. Ni har väl anmält er?!
Det här blir träning med Ola-stuk: tre banor c:a 1,5 - 2,5 - 3,5 km som kan springas en, två eller alla tre, i valfri ordning så längderna kan passa alla. Det finns nästan inga stigar i området som är ganska flackt men har mycket god sikt. Det är ganska mycket frodigt blåbärsris som kan dra ner farten något för de som inte är så "lätta på foten". Inga nybörjarbanor heller, men den som ändå är sugen kanske kan locka med någon vuxen/van orienterare.

Kontrollerna är markerade med rödvita plastband som på bilden ovan. Tror att det skall fungera. Kontrollmarkeringarna kommer att sitta ute åtminstone t o m 3-dagars och banorna läggs upp på Eventor, Livelox och UsynligO.

Välkomna!

Banorna för egen utskrift: 

Bana_A_B.pdf 

Bana_C_D_E.pdf

Vägvisning: Infart endast från Norbergshållet. Den som kommer från Fagersta längs 68:an måste åka förbi skärmen ända till Norberg (Munkgruvebacken) för att vända och åka tillbaka c:a 3 km. Vid hemfärd måste den som skall mot Norberg svänga höger in på 68:an och sedan c:a 800 m till Bråforskorsningen och vända där. Var mycket försiktiga i trafiken!

Träning20210617 vägvisn.jpg