Längdåkning och skidteknik

  • 26 nov 2019

Du som är intresserad av längdskidåkning, klassiskt eller skate, och skulle vilja lära dig tekniken, förbättra den eller bara ta repetition, här kommer ett tillfälle.

Lite mörk, dimmigt och regnigt ute kan nästan vara svårt att tänka sig att vintern är här. Första snön kom före några veckor sedan till Fagersta och Norberg, tyvärr stannade den inte kvar, men på många platser är skidspår redan redo. Har ni ställt fram skidorna? Har ni redan tagit den första svängen i spåret?  

Du som är intresserad av längdskidåkning, klassiskt eller skate, och skulle vilja lära dig tekniken, förbättra den eller bara ta repetition, skicka intresseanmälan till mig på mail (vanda.kuthanova@uponor.com), messanger, eller sms på 076 879 29 81. Skriva dit fullständigt namn och e-mail adress. Vid intresse kommer du få ett formulär med frågor för att samla ihop era behov och önskemål.  

Tanken är att få hit eller att vi åker till någon som just kan hjälpa oss med detta inför vinterns utmaningar. :-)  

Ser framemot ännu mer glada personer i spåren runt Norberg, eller varför inte ett lag till Engelbrektstafetten och har du ännu inte testat skidorientering så är det dags för det J

SKOL