NOK:s Nationella och Bergslagsträffen

  • 12 sep 2015

VM-medaljörer i topp på NOK:s Nationella. Även Bergslagsträffen avklarad med glans

NOK:s Nationella, medeldistans i Ombenning avgjordes 12 september. Hela 536 anmälda och så gott som bara nöjda kommentarer från alla deltagarna värmer.

I D21 blev det dubbelseger för Domnarvet när Karolina Højsgaard, VM-guldmedaljör i Västervåla för 11 år sedan, besegrade årets dubbla VM-bronsmedaljör Emma Johansson - i utklassningsstil.

H21 vanns av slitstarke Mats Troeng, OK Linne. Mats fick närmast en fullträff i den fina terrängen och var både glad och lite överraskad att det gick så bra.att han vann, med 1.11 före Simon Hedlund från Ärla.  

Eftersom vi arrangerar tillsammans med Fagersta OK blev det på söndagen en ny heldag i den fina skogen norr om Ombenning när vi körde Bergslagsträffen. Även den tävlingen gick som väntat - kanonbra. Lite färre deltagare - 364 anmälda - men de var lika nöjda med hela arrangemanget. 

Känn er stolta alla som var med och hjälpte till. Ni andra kan också få hänga på och känna er delaktiga. Tack alla!Så här såg det ut på arenan en timme efter sista målgång. Inte minsta skräp fanns att plocka upp.

Bergslagsträffen2015

 

Alla fakta om tävlingen på Eventor: NOK:s Nationella och Bergslagsträffen