Kenneth omvald som ordförande

  • 27 feb 2012

När årsmötet igår avhandlades inför cirka 40 personer så fick Kenneth Elmertoft fortsatt förtroende att leda klubben. Även sekreterare Eva Pålsson omvaldes. Ny i styrelsen blir Jan Åhs som efterträder J-E Hellgren.

Norbergs OK höll på söndagen årsmöte i NOK-stugan.
En god ekonomi och ett spännande år framöver, med satsningar på fler lag till 10-mila och Jukola, renoveringar och nybyggnadtioner i klubbstugan, ny karta samt en ökad satsning på Engelbrektsommar avhandlades.

 

En utredningsgrupp som jobbat med nya stadgar och förtydligande av hur föreningen använder personuppgifter presenterades och beslut togs att remisstiden för tillägg/förändringar på detta material sats till den 30 september. Stadgarna tas sedan upp på föreningens höst möte och ska då ligga som underlag för beslut på årsmötet 2013. Förslaget till stadgar finns här. (kräver inlogg)

 

Årsmötet tog också beslut om att vi ska söka medlemskap i Sv. Friidrottsförbundet.

Nytt för 2012 är också att vi i samband med Engelbrektstafetten kommer att starta en ny löptävling kallad Engelbrekts halvmara. 21 098 meter kommer att köras ihop med stafetten. Halvmaran startar 1 098 meter före målgången och kommer sedan att springa 4 varv på 5 km:s banan.

Mötet avslutades med fika och härliga semlor.