• 12 maj 2011

image: VPT intog Norbergs camping

I tisdags kväll avgjordes andra deltävlingen av Västmanland park tour med Norbergs OK som arrangör.

VPT:s andra deltävling blev en svettig uppgörelse ute vid campingen i Norberg. Vårvärmen brände ihärdigt då de 175 löparna sprintade omkring ute på Prostudden.
För NOK:s del var det trevligt att beskåda resultatlistan i H20 där det var NOK-löpare i topp tre. Rasmus Elmertoft var själv missnöjd med sitt lopp, men kunde ändå säkra segern med 45 sekunder före klubbkompisen och nyförvärvet Patrik Linder. På tredje plats kom ett annat nyförvärv, Rikard Wadman, drygt två minuter efter Rasmus.
NOK:aren Oskar Karlsson sprang bra i H16 där han blev tvåa, endast 20 sekunder efter segraren August Mikaelsson, VSOK. Övriga NOK-resultat värda att notera: Axel Andersson 5:a i H12, Mathilda Björn 6:a i D16.