Vad gör du Kristi himmelsfärdshelgen?

  • 29 jan 2010

Vi har tidigare pratat om en tävlingsresa till Värmland över Kristi himmelfärdshelgen. Även om det är länge tills dess så skulle jag vilja veta ert intresse för det nu.

Jag vet att det är sjukt lång tid till Kristi himmelsfärdshelgen men jag tänkte ändå kolla intresse för ett läger/tävlingsresa i Värmland då.

Anledningen är att jag tidigare varit i kontakt med ett bed and breakfast som jag bott på tidigare. Han antecknade då mitt namn på den helgen och att jag ev. ville komma med en grupp. Nu ringde han och frågade hur det såg ut eftersom han hade tre andra orienterinsgklubbar som ville boka hela stället (de har 32 platser).

Boendet är ett nyrenoverat och jättefint vandrarhem/bed and breakfast som i stort sett ligger på kartan för elitserietävlingarna i Arvika den 15 och 16 maj.

http://www.elevenarvika.se/

Upplägget för helgen är
To 13 maj Sprint-SM Karlstad
Fr 14 maj Möjlighet till OL på en närtövling i krokarna
Lö 15 maj Elitserien + silva jr cup i Arvika + nationell tävling
Sö 16 maj Elitserien + silva jr cup i Arvika + nationell tävling
(Boende onsdag till söndag)

Min fråga just nu är: Hur många är intresserade av att åka med? Om vi blir ett gäng är det aktuellt att definitivt boka upp några rum på vandrarhemmet.
Om inte så måste jag släppa rummen och då får vi lösa boende på annat håll när det närmar sig. Även om man inte är intresserad av att springa sprint-SM eller elitserien så är det en bra och trevlig helg. Det går dels att heja på NOK-arna som springer SM och dels springa själv! Även de som har tänkt springa lång-SM till hösten har en god anledning att tävla här då terrängen är snarlik!

Vandrarhemmet ville helst ha besked på en gång och jag lovade höra av mig så snart som möjligt! Även om vi tackar nej till detta boende så är det möjligt att det blir en resa till Värmland ändå.
Återkom gärna så snart ni kan! malin (a) norbergsok.se