Naturpasset 2009 avslutat

  • 14 sep 2009

Försäljningen av årets Naturpass har gått jättebra. 231 sålda cykel och 84 fotkartor. Vi har haft dragning av alla vinnarna.

Som vanligt har vi fått mycket hjälp från våra försäljningsställen, Engelbrektsloppets kansli, Turistbyrån och Strands blomsterhandel, ett STORT tack hatten av. Ett extra tack till Birgitta som även i år har hjälpt oss med packning av alla kartpaketen.

Jag tror att det köps lite fler kartpaket när cykelkontrollena ligger på ett nytt kartområde, som i år sträcker sig från centrala Norberg och halvvägs till Avesta. För det är alltid kul att utforska nya skogsvägar med en kaffetermos och en macka. Jag vet att några har hitta nya svampställen också. Kontrollerna för fotorienteringen kunde man i år hitta i Klackbergsskogarna. Som jag skrev i vårens NOK-nytt körde vi en nyböjrarkurs för vuxna i anslutning till försäljningsstarten av Naturpasset. Vi hade 3 härliga kvällar tillsammans med 7 nybörjare. Extra härligt var att nästan alla anmälde sig till NOK:s 3-dagars och genomförde tävlingen på ett lysande sätt. Det har cyklats och fot-orienterats på många håll i år för vi har fått in många startkort och vi har precis haft dragning av alla vinnarna.  Det åtråvärda förstapriset vanns av Stig Wilhelmsson. Dessutom har vi 10 stycken som får presentkort på Konsum, á 200:-.

 

 

Första pris en cykel vinnare

 Stig Wilhelmsson

 

10 st presentkort á 200:-  vinnare:

Ola Eriksson

Camilla Sömskar

Mats Gustavsson

Maria Bengtsson

Britt Särkioja

Lennart Hellberg

Lars Lindberg

Kjell Löwdahl

Inge Gottfridsson

Johan Källman