Hoppa till sidans innehåll

Nu börjar hösttävlingarna

04 AUG 2017 19:57
Hösten erbjuder många tillfällen till rolig orientering. Utanför våra egna och grannklubbars träningar finns varje helg flera välorganiserade och roliga tävlingar att vara med på. Helgen 12-13 augusti rekommenderas Tuna Ting som går vid Romme Alpin.
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2018 16:34

Både du som är ny i sporten och du som varit med kortare eller längre tid är välkommen att hänga med på fina orienteringstävlingar under hösten. Varje helg finns nationella tävlingar inom rimligt avsånd. I september DM-tävlingar och annat och sedan det stora målet för hösten i början av oktober: 25-manna.
Hoppas att du vill vara med. Och det där med "tävling" - det går alldeles utmärkt att vara med utan att föranmäla sig. Det finns banor för alla kategorier vid varje arrangemang - Öppen Motion där du själv väljer längd och svårigetsgrad.

I kalendern här på hemsidan finns de flesta av tävlingarna inom inte alltför stort avstånd. Där finns länkar till tävlingen i Eventor där du hittar mer information.

Höstens första tävling på nära håll är "Tuna Ting" vid Romme Alpin. Kanske du som åkt alpint där på vintern är sugen på att studera terrängen även på sommaren. Bättre tillfälle än detta ges inte. Föranmäl till tävlingsklass senast söndag 6/8, annars går det bra med direktanmälan till ÖM-klasser.

Är du osäker på hur det går till på en tävling - inga problem. Vi "rutinerade" hjälper dig tillrätta. Häng på!

Skribent: Johan Källman
E-post: This is a mailto link

 

 Sponsorer2021.jpg

 

Postadress:
Norbergs OK - Orientering
Engelbrektsgatan 73
73831 Norberg

Besöksadress:
NOK-stugan Nordansjö, .
73891 Norberg

Kontakt:
Tel: +4622320419
E-post: This is a mailto link

Se all info