Hoppa till sidans innehåll

NOK:s Nationella och Bergslagsträffen gillades

16 SEP 2018 23:46
Helgen 15-16 september genomförde NOK tillsammans med FOK de båda traditionella tävlingarna. Areanan var vid Per-Olsskolan i Fagersta. Bra deltagande med många direktanmälda bjöds på fin terräng, bra banor, vackert väder och goda hamburgare.
  • Skapad: 16 SEP 2018 23:46

I många år har vi samarbetat med Fagersta OK när det gäller klubbarnas årliga OL-arrangemang. Även i år var vi i Fagersta, nu med Per-Olsskolan som tävlingscentum och banorna i terrängen norr om Svedjevägen, upp mot Kolarbysjön och Örtjärn.

Det blev återigen lyckade tävlingar som vann deltagarnas gillande. Lite kyligt på morgnarna men strålande sol som värmde skönt på dagen.

Medeldistansen NOK:s Nationella på lördagen hade 313 föranmälda och 128 
direktanmälda. Ja det var sådant tryck framförallt i ÖM7 att kartorna tog slut och vi fick fixa några extra. Även på söndagens Bergslagsträffen, långdistans, var det hårt tryck. "Bara" 211 föranmälda men 116 direktanmälda gjorde att det blev hela 768 deltagare totalt. Ganska bra med dagens mått mätt.

Terräng och banor liksom den fina och kompakta areanan uppskattades. Att vi som arrangörer "bjuder på oss själva" och jobbar hårt med glatt humör bidrar till att folk kommer till våra tävlingar. 

Stort tack till alla som hjälpte till för att det skulle bli så bra.

 

Skribent: Johan Källman
E-post: This is a mailto link

 

 Sponsorer2021.jpg

 

Postadress:
Norbergs OK - Orientering
Engelbrektsgatan 73
73831 Norberg

Besöksadress:
NOK-stugan Nordansjö, .
73891 Norberg

Kontakt:
Tel: +4622320419
E-post: This is a mailto link

Se all info