Hoppa till sidans innehåll

Kenneth ny ordförande

21 FEB 2011 23:12
På årsmötet valdes enhälligt en ny ordförande i Kenneth Elmertoft för Norbergs OK. Det är en välkänd NOKare som haft uppehåll några år från styrelseuppdrag som nu tar över ordförande klubben.
  • Uppdaterad: 03 OKT 2012 13:36

Kenneth hade under flera år styrelseuppdraget som kassör och är nu tillbaka i styrelsen. På mötet omvaldes också Krister Johansson som kassör för 2 år framåt.

 

Erika ny i styrelsen

I skid & orienteringskommittén blev det nyval och Erika Nilsson tar över sammankallande rollen och styrelseplatsen från Hans-Åke Gustafsson. Hans-Åke blir dock kvar i kommittén tillsammans med omvalda Elisabet Elmertoft (ungdom), Robert Larsson (elit), Per Andersson, L-O Borking, Jan Åhs och nyval på Göran Eriksson.

I motionskommittén avgick Mats Andersson som ersätts av Anna-Karin Eriksson.

Stugkommittén och Informationskommittén är intakta från föregående uppställning.


En ändring gjordes dock i arrangörs och kartkommittén där Thomas Gustafsson (sammankallande och styrelseledamot entledigades trots ett år kvar) samt Mats Andersson avgick i samband med att Arrangörskommittén och kartkommittén från och med nu är en kommitté. Ola Andersson ingår numera som kartansvarig i Arrangörskommittén.


Styrelsen nya sammasättning finner ni här.

Verksamhetsområden inom kommittérna här.

 

I övrigt var det ett lungt årsmöte med mycket kreativa idéer om hur vi ska öka deltagandet i orienteringstävlingar samt att vår kassa är god.

 

Skribent: Robert Larsson

 

 Sponsorer2021.jpg

 

Postadress:
Norbergs OK - Orientering
Engelbrektsgatan 73
73831 Norberg

Besöksadress:
NOK-stugan Nordansjö, .
73891 Norberg

Kontakt:
Tel: +4622320419
E-post: This is a mailto link

Se all info