Hoppa till sidans innehåll

Brant träning i Bruksvallarna

07 NOV 2010 19:16
Några NOK-are gjorde skidpremiär i helgen och körde backintervall efter backintervall i Bruksvallarna.
  • Skapad: 07 NOV 2010 19:16

Camilla, Fredrik, Viktor och Malin har varit i Bruksvallarna och gjort skidpremiär. Bortsett från några mindre nationers landslag, såsom Japan, Schweiz, Frankrike och Estland var det de sanna entusiasterna som körde i Bruksvallarna i helgen.

I brist på snö fanns endast en väldigt brant och sjukt jobbig backe på sisådär 2 km som vi matade upp och ner och upp och ner (särskilt Fredrik).

Fredrik såg stark ut och hängde med Japanerna som körde backryck i tighta fartdräkter. De såg väldigt fundersamma ut och undrade vad det var för tok som körde i kapp dem med 10 år gamla halvtaskiga skidor och salomons gula pjäxmodell, top of the line -91.

Avslutningsdagen bjöd på strålande solsken och -4. Tack och lov hade nattens snöfall gjort det något mindre kuperade spåret längst upp åkbart.

Nu är vi på g. Doooobermann.

Bortsett från ovan nämnda var det ytterligare NOK-are och norbergare på plats i spåret: Jens Bengtsson och Team Axel Svedlund närmare bestämt. (Ryktet säger även att andra NOK-are gjort skidpremiär tillsammans med Team Russia på norsk mark.)

Skribent: Malin Björkqvist

 

 Sponsorer2021.jpg

 

Postadress:
Norbergs OK - Orientering
Engelbrektsgatan 73
73831 Norberg

Besöksadress:
NOK-stugan Nordansjö, .
73891 Norberg

Kontakt:
Tel: +4622320419
E-post: This is a mailto link

Se all info