Hoppa till sidans innehåll

Analysmöte måndag 1 juni

31 MAJ 2015 01:06
Måndag den 1 juni 2015 kl 18:30 är det dags för Analys av den skattning vi gjorde i april. Anna Iderbring från SISU kommer. Alla medlemmar i NOK är välkomna och behövda!
  • Skapad: 31 MAJ 2015 01:06

Vi får besök av Anna Iderbring från SISU Västmanland. Hon skall hjälpa oss i NOK att styra upp verksamheten. Vi har ju vissa saker som funkar alldeles bra i dagsläget men det finns också många saker som vi kan bli betrydligt bättre på, framföra allt ungdomsrekryteringen.

Under en kväll i april var styrelsen och någon till samlad i NOK-stugan för den första fasen - skattning. Där gick vi igenom nuläget i klubben och kom fram till vad som fungerar bra och vad som vi behöver förbättra oss på.

Nu är det dags för det andra steget - Analys. Där är det tänkt att vi skall komma fram till en gemensam syn på vad vi behöver göra framöver. Och med en professionell ledning i form av Anna ökar möjligheterna för oss att klara av det. Hoppas verkligen att just du kan komma på den här träffen, för du behövs om vi skall få fart på verksamheten igen.

Välkomna!

Skribent: Johan Källman
E-post: This is a mailto link

 

 Sponsorer2021.jpg

 

Postadress:
Norbergs OK - Orientering
Engelbrektsgatan 73
73831 Norberg

Besöksadress:
NOK-stugan Nordansjö, .
73891 Norberg

Kontakt:
Tel: +4622320419
E-post: This is a mailto link

Se all info