Lördagsmys blev Full fart

  • 19 maj 2022

Aktivitetsdagen som SISU initierat blev en fullträff. Massor av barn och föräldrar från asylboendet i kommunen kom till NOK-stugan för att prova på orientering, cykel och lite brottning. Här fanns både talang och energi.

Vi hade ordnat dels en labyrintorientering och dels en lite längre bana runt klubbstugan. Och det blev en fullträff. Vi fick också bra kointakt med representanter för SISU och tror att det kan leda till ännu fler aktiviteter och även några nya medlemmar så småningom.

Nästa tillfälle blir Maze Race vid Svanen i centrala Norberg söndag den 29 maj. Då är alla välkomna, både NOK:are, vanliga norbergare och asylsökande, ja vem som helst som vill ha kul.

Thomas H, Otto L och undertecknad hade/har fullt upp!

====================================== 

Lördag 21 maj kl 10-13 är det en "famijedag" vid NOK-stugan för asylsökande. Det är tänkt att gästerna skall få prova på lite olika sporter, bl a cykel. Jag tänkte att vi kunde bygga en enkel labyrint och ha en enkel orientering med kontroller runt stugan, utegymmet och lekparken. Men behöver hjälp av 3-4 personer med genomförandet.

Lördag den 18 juni är det ett företagsevent i Fagersta som vi (NOK) tillfrågats om vi kan hjälpa till att genomföra. Ganska lätt jobb för 6-7 personer, men obekväm tid: mellan a18 och 22 på lördagskvällen. Bra betalt till klubben, om vi hittar några hugade som vill ställa upp.

Var inte blyga nu utan visa att ni ställer upp för klubben.

Kommentar här eller via FB om du/ni kan vara med.