Analysmöte måndag 1 juni

  • 31 maj 2015

Måndag den 1 juni 2015 kl 18:30 är det dags för Analys av den skattning vi gjorde i april. Anna Iderbring från SISU kommer. Alla medlemmar i NOK är välkomna och behövda!

Vi får besök av Anna Iderbring från SISU Västmanland. Hon skall hjälpa oss i NOK att styra upp verksamheten. Vi har ju vissa saker som funkar alldeles bra i dagsläget men det finns också många saker som vi kan bli betrydligt bättre på, framföra allt ungdomsrekryteringen.

Under en kväll i april var styrelsen och någon till samlad i NOK-stugan för den första fasen - skattning. Där gick vi igenom nuläget i klubben och kom fram till vad som fungerar bra och vad som vi behöver förbättra oss på.

Nu är det dags för det andra steget - Analys. Där är det tänkt att vi skall komma fram till en gemensam syn på vad vi behöver göra framöver. Och med en professionell ledning i form av Anna ökar möjligheterna för oss att klara av det. Hoppas verkligen att just du kan komma på den här träffen, för du behövs om vi skall få fart på verksamheten igen.

Välkomna!