NOK anordnar inomhusträning varje onsdag!

  • 19 okt 2012

image: NOK anordnar inomhusträning varje onsdag!

NOK arrangerar för alla medlemmar inomhus träning på onsdagar kl.18:00 i Kärrgruvansgymnastik sal. Vi har växt, men det finns plats för fler, välkomna!

Cirkelstyrkan som Oskar Karlsson, har tagit initiativet till på onsdagar klockan 18.00 i Kärrgruvans skolas gymnastiksal har blivit en succé!! Cirkelträningen har också satt fart på de som kanske inte riktigt uppskattar det här med att springa runt i skogen så mycket.

 

 gympa2

 

Vid ett flertal olika stationer tränas hela kroppen igenom allt från vrister, lår, rumpa, mage, rygg, armar, balans och uthållighet. Alla kämpar på efter bästa förmåga i 30 sekunder på en station, det kan finnas plats för lite konversation om ork finns, sedan vila och byte till nästa station i 30 sekunder. Glada och uppiggande tillrop hörs ibland från de som känner sig starka nog att peppa sina kämpande gelikar.

gympa3 

 

Denna kvälls bana som Oskar funderat ut körs sedan i tre varv vilket tar ca 1 timme. Efter två dagar infinner sig garanterat och som ett brev på posten TRÄNINGSVÄRKEN i hela kroppen, med betoning på VÄRK. Men en positiv sådan!!

 

Så har du inget annat för dig en mörk och kulen onsdagskväll under höst och vinter är du hjärtligt välkommen till Kärrgruvans skolas gymnastiksal klockan 18.00 – ca 20.00

 

 

VÄLKOMMEN