Prova tävlingskläder i NOK-stugan

  • 2 mar 2011

Nya sponsorer och nya tävlingskläder! Mellan lördag 5 mars och onsdag 9 mars finns de nya kläderna i NOK-stugan för utprovning och storleksbeställning.

Välkommen till NOK-stugan mellan lördag och onsdag för att prova ut rätt storlek av våra nya klubbkläder från Kalas. I NOK-stugan finns även en beställningslista där du skriver i ditt namn samt skriver vilken storlek och vilka plagg du vill ha.

Med tanke på vår nysatsning på sponsorer samt våra nya klubbkläder beslutades på årsmötet att klubben kommer att subventionera våra nya kläder kraftigt. Detta för att alla våra medlemmar ska välja att köpa de nya kläderna. Vid deltagande på subventionerad tävling ska den nya tävlingströjan bäras, därför kommer alla aktiva medlemmar som anmäler sig till en subventionerad tävling att få en tävlingströja gratis. 

Utöver den gratis tävlingströjan hoppas vi att så många som möjligt vill köpa de nya kläderna. Det gynnar inte bara alla våra nya och nygamla sponsorer utan bidrar även till en bättre klubbkänsla ute på tävlingarna.

 

Öppettider NOK-stugan

Lördag 13-16

Söndag 16-18 (extraöppet)

Tisdag 18-20

Onsdag 18-20 (extraöppet)

 

Vill du läsa om de nya reglerna samt priser på tävlingskläderna? Klicka här