Nya klädregler för samtliga medlemmar

  • 2 mar 2011

På årsmötet i februari beslutades om nya regler för tävlingskläder. Till tävlingssäsongen kommer vi att ha nya klubbkläder och alla klubbens medlemmar ska springa i de nya kläderna på tävlingar.

Då Norbergs OK gör en nysatsning på sponsorsidan åren 2011-2015 har beslutats om följande:
Alla aktiva medlemmar som anmäler sig till 1 sanktionerad Ol-tävling erhåller 1 st. tävlingströja .

Denna skall alltid användas vid sanktionerade tävlingar.

Då klubben går in i nya 5 årsavtal så kommer vi förbinda oss att använda dessa kläder vid alla sanktionerade tävlingar.

Tack vare sponsorintäkterna kan Norbergs OK betala en stor del av medlemmarnas startavgifter. Klubbens medlemmar ska därför bära rätt tävlingströja vid sanktionerade tävlingar. Medlemmar som av någon anledning bryter mot detta kan komma att få betala sina startavgifter själv.

Skulle det visa sig att någon använder gamla kläder vid sanktionerade tävlingar så kan sponsorerna bryta de avtal som vi har.

I en senare nyhet kan du se samtliga produkter samt vad de kostar för NOK-medlemmar. De priserna är kraftigt subventionerade av NOK, vilket innebär att klubben betalar en del av kostnaden. Detta är möjligt tack vare de nya sponsorer vi fått. Du måste dock vara inloggad för att kunna se vilka kläder vi kommer att ha och vad de kostar.

Vill du gå dit? Klicka här

Alla som anmäler sig till en subventionerad tävling får en gratis tävlingströja. Om man önskar flera tävlingströjor får man köpa ytterligare för 100 kr styck. Man kan bara få en gratis tävlingströja en gång.