Brant träning i Bruksvallarna

  • 7 nov 2010

Några NOK-are gjorde skidpremiär i helgen och körde backintervall efter backintervall i Bruksvallarna.

Camilla, Fredrik, Viktor och Malin har varit i Bruksvallarna och gjort skidpremiär. Bortsett från några mindre nationers landslag, såsom Japan, Schweiz, Frankrike och Estland var det de sanna entusiasterna som körde i Bruksvallarna i helgen.

I brist på snö fanns endast en väldigt brant och sjukt jobbig backe på sisådär 2 km som vi matade upp och ner och upp och ner (särskilt Fredrik).

Fredrik såg stark ut och hängde med Japanerna som körde backryck i tighta fartdräkter. De såg väldigt fundersamma ut och undrade vad det var för tok som körde i kapp dem med 10 år gamla halvtaskiga skidor och salomons gula pjäxmodell, top of the line -91.

Avslutningsdagen bjöd på strålande solsken och -4. Tack och lov hade nattens snöfall gjort det något mindre kuperade spåret längst upp åkbart.

Nu är vi på g. Doooobermann.

Bortsett från ovan nämnda var det ytterligare NOK-are och norbergare på plats i spåret: Jens Bengtsson och Team Axel Svedlund närmare bestämt. (Ryktet säger även att andra NOK-are gjort skidpremiär tillsammans med Team Russia på norsk mark.)