Så blev 25 manna

  • 14 okt 2009

Laget såg riktigt bra ut men efter flera återbud, lite förkylningar och skador gjorde vi vad vi kunde. Vi nådde inte fjolårets 83:e plats men 115 är inte fy skam.

Sträcka 1 Daniel Blohm är lite osäker om vaden ska hålla, det går bra och han växlar som nr 63.
Viktor tar över och efter en batalj med ett stenröse växlar han som nr 75.
Nu är det damernas tur, Camilla, Annelie, Martina och Emelie ger sig iväg, Emelie växlar ut laget på plats 121.
På sträcka fyra går Sara, Ida, Lisa och Amanda ut, Amanda springer bra, Ida är förkyld men kämpar ändå och växlar ut laget som 143.
Dags för seniorerna igen, i år tillsammans med Rasmus. Krister Höije, Thomas och Fredrik plockar platser som vanligt och efter sträcka 5 ligger vi på 119 plats.
På "gubbsträckan" springer Hans-Åke, Jörgen, Erika och Janne H. Erika är snabbast medan Jörgen och Janne har en del problem, vi växlar som lag 139.
Nu är det dags att samla ihop laget, Magnus Sohlberg, Mats B, Johan Ahlbäck och Robert L har det uppdraget, det blir lite nervöst innan Sohlberg kommer in på upploppet, men han har lyckats förbättra lagets placering till 135.
Sträcka 23 som till slut blev Johan Källmans trots en ömmande hälsena gick så bra den kunde han växlade ut Martin Moberg som 139.
Martin sprang bra och plockade in till plats 126.
Malin fortsatte plocka på sista sträckan och gick i mål som 115 lag.

 

En bra kämpainsats där vi alla lyckades ta oss felfria runt, så bra gick det inte för flera andra av länets lag. Nu gäller det att ligga i och träna och läka skador så vi kan ställa upp med ett ännu bättre lag nästa år.

 

Komplettera gärna detta den som vill!