Etappvinst till Viktor

  • 23 jul 2008

Hundfjället>> På den tredje etappen av årets 5-dagars kom NOK:s första etappseger. Viktor Funcke stod för segern och vann med 6 sekunder före klubbkamraten Crister Nygren. NOK fick även 2 stycken andra platser till genom Marie Andersson och Malin Björkqvist.

Fighten i H21 K

Under de 3 inledande etapperna har det varit en tuff kamp mellan NOKarna i H21 K. På måndagens etapp var Fredrik den starkaste med en 2:a plats, på tisdagens etapp var Crister Nygren bäst med en 2:a plats. På dagens etapp vid Hundfjället såg Viktor till att det äntligen blev en NOK seger vid O-ringen. Sist var det Johan Höij som stod för bedriften. Viktor och Crister var i en klass för sig själva och var hela 2.31 före 3:e löpare. Tidigt startade Fredrik L slutade på en 6:e plats slagen med 3.50 av Viktor.  Crister leder sammanlagt med 19 sekunder före Viktor och Fredrik är 6:a 2.50 efter.

Marie och Malin 2:or

Marie Andersson fortsätter sin fina svit i O-ringenvasan 3 km och ligger på en sammanlagd 3:e plats medans Malin B i klassen O-ringenvasan 9km plockade upp till en sammanlagd 2:a plats efter dagens etapp.

Av övriga NOKare var det återigen Rasmus Elmertoft som visade upp ett fint resultat med att bli 21:a i H15. Sammanlagt ligger Rasmus på en 35:e plats efter att haft en tung måndagsetapp. En annan NOKare som gör ett bra 5 dagars är Johan Källman som ligger på en sammanlagd 10 plats i klassen H55.

Här kan du se alla NOK resultat -->