Hoppa till sidans innehåll

Vi lyfte fram nattorientering i ljuset


Tävlingsledaren Krister Johansson är mycket nöjd med hur tävlingen genomfördes. Läs här Kristers tack, och några kommentarer från auktoriteter inom orienteringssporten.

Jag vill tacka alla som ställt upp och genomfört Natt-SM i Norberg på ett så förtjänstfullt sätt. Jag har bara hört positiva reflektioner på både banor, TC och alla andra funktioner. Jag stod med speakern Per Forsberg och tävlingskontrollanten Tord Nilsson under eftermiddagen och båda var lika imponerade av byggnationerna vid TC, start och varvningar. Kryddan på moset var nog ändå fullträffen med Internetsändningen. Som sagt, ett jättestort tack till alla som hjälpt till. Som detta inte skulle vara nog se citatet nedan som vi fick via mail på lördagen efter tävlingen. Så nu är det bara att suga på denna karamell och börja ladda upp inför Budkavle SM den 22 September.
Krister Johansson
Tävlingsledare

-------------------------------------
'Hej Norbergs OK!

Vill bara framföra ett ytterligare mycket stort tack till Er alla funktionärer av årets Natt-SM. Bättre Natt-SM än det här undrar jag om det överhuvudtaget går att ordna. Ni har nu lagt en fantastisk ribba för årets SM-vecka. Det ska bli ett rent nöje att följa de ytterligare SM-tävlingarna i Västmanland i höst. Hoppas att Ni nu kan få lite välbehövlig vila efter ett väl förrättat värv.

Återigen, stort tack!
Jan Eric Goth
Förbundschef
Svenska Orienteringsförbundet'

--------------------------------------

Norbergs OK svarade för ett spektakulärt Natt-SM med varvning och mål mitt på torget. Det var lysande propaganda för orientering - och för SM-tävlingarna i Västmanland, vilka nu tjuvstartade, för att fortsätta i september med kortdistans, klassisk distans och stafett.

Ola Gustafsson, Skogssport

Uppdaterad: 14 JUN 2007 21:56 Skribent: Robert Larsson

 

Sponsorer2017

 

Postadress:
Norbergs OK - Orientering
Engelbrektsgatan 73
73831 Norberg

Besöksadress:
NOK-stugan Nordansjö, .
73891 Norberg

Kontakt:
Tel: +4622323475, +4622320419
E-post: This is a mailto link

Se all info